BÖLLHOFF Drhleny Cup 2018

Trasy pro MTB a Triatlon s popisem. Platí pro kategorii MUŽI, ŽENY.

Trasa pro kolo je společná. To znamená jak pro závod MTB, tak i pro 4. ročník Drhlenského triatlonu. Délka okruhu je 14km.

Výškový profil trasy MTB, triatlon.

Trasa z pohledu jezdce: ZDE.

Předpokládáná trať pro plavání. Kategorie muži 3 okruhy, ženy 2 okruhy.

Trasa pro běh je stejná jako v minulých ročnících. Je stejná pro muže a ženy. Délka jednoho okruhu je 2,5km. To znamená kategorie ženy běží 1x, kategorie muži 2x.

 

Trasy pro MTB a Triatlon s popisem. Platí pro kategorii DĚTI.

V kategorii děti je pro závod MTB trasa stejná jako u mužů, žen. Jede se na jedno kolo. V závodě Drhlenský triatlon jsou trasy pro plavání, běh stejné jako v předchozích ročnících - viz. obrázky. změna je u trasy pro kolo.

Výškový profil trasy - děti triatlon.

Pokud se vám trasy pro jakýkoliv závod líbí, neváhejte se přihlásit on-li na našich stránkách. Přihlášování je rozděleno dle závodu.

TEŠÍME SE NA VÁS.

 

 

3.Ročník "Drhlenský triatlon"

Blíží se nám další ročník Drhlenského triatlonu, který se uskuteční v sobotu dne 29.7.2017 v kempu Drhleny. Prezentace 13 - 13:30hod, 14Hod start závodu. Povinná výbava: kolo a cyklistická helma.

Přípravy na soutěž jsou již v plném proudu a tak bych rád více přiblížil cyklisticlou trasu, která může být pro některé neznámá, ale i povědomá, protože podobný okruh se jel v loňském ročníku. Rozdíl je v tom, že podíl tratě je 50 na 50, tzn. silniční provoz, zpevněné turistické nebo cyklo trasy. Jedou se dva okruhy, kdy první okruh je průjezd kempem a druhý je zakončený výjezdem na Čížovský kopec  se sjezdem do kempu. I délka plavání je upravena a start bude hromadný z vody. Běh okolo rybníka zůstáva stejný.

Tratě pro děti: Plavání 100m, Kolo 2,5km, Běh 1,2km.


                                                                      

Tratě pro ženy, muže: Plavání 500m, Kolo 20km,  běh 2,5km.

Také bych chtěl uvést, že již běží registrace až do 26.7. 2017. Bude vytvořeno registrační místo v Drhlenách v kempu v nahoře v hospodě a samozřejmě osobní registrace na kontaktech: Ladislav Bartoň - 721806865 nebo lada.kvch@seznam.cz.

Tešíme se na Vás

Konečné výsledky:

DRHLENY 2017.xls (136192)

 

 

2.Ročník " Drhlenský triatlon"

Letošní ročník Drhlenského triatlonu se uskuteční v sobotu dne 30.7.2016 v kempu Drhleny. Prezentace 13 - 13:30hod, 14Hod start závodu. Povinná výbava: kolo a cyklistická helma.

Další přípravy na soutěž již běží a tak bych rád více přiblížil cyklisticlou trasu, která může byt pro některé neznámá. Proto zde najdete obrazovou část této tratě. Tímto bych chtěl poděkovat p. Hlaváčovi, že trasu projel a nafotil důležité body a vytvořil i mapu. Jinak ostatní beze změn.

Tratě pro děti jsou následující: Plavání 80m, Kolo 2,5km, Běh 1km.

Mapa tratě cyklistiky.pdf (823248) Obrazový popis cyklistické tretě.pdf (2139438)

Také bych chtěl uvést, že dnešním dnem začína běžet registrace až do 27.7. 2016. Bude vytvořeno registrační místo v Drhlenách v kempu v nahoře v hospodě a samozřejmě osobní registrace na kontaktech: Ladislav Bartoň - 721806865 nebo lada.kvch@seznam.cz.

 

Konečné výsledky:

Kategorie děti

Kategorie ženy

Kategorie muži

 

 

 

Plavání Start na břehu rybníka - Cíl břeh rybníka.

Start pláž rybníka - Cíl u dolního kiosku.

 

1.Ročník "Drhlenský triatlon"

Drhlenský triatlon vznikl na základě sportovních aktivit Sboru dobrovolných hasičů SUHROVICE, který je také hlavním pořadatelem. V tomto prvním ročníku bude účast účastníků z místních částí Suhrovice, Drhleny, Čížovka a to se také týká chatařů či chalupářů. Závod je plně amatérský, to znamená, že každý účastník by něměl být nikde registrován, a to v jakékoli disciplině z kterého se triatlon skládá( plavání, běh, kolo).

1. ročník se bude konat 1.8.2015 v okolí Drhlenského rybníka a všech popsaných místních částí. Závod se bude konat za jakéhokoliv počasí a za normálního silničního provozu. Tudíž každý závodník startuje na vlastní nebezbečí. Abychom zamezili úrazům, je pořeba pro závod ochranná cyklistická přilba. Jízdní kolo vlastní.

Určitě jste zaregistrovali, že na platátu není zobrazeno žádné startovné. Je to záměr, protože se jedná o první ročník, tak startovné se bude vybírat až na místě dle počtu přihlášených účastníků. Předpokládá se, že startovné bude symbolické jako ceny pro vítěze, jelikož bych tento ročník pojal zábavně s dobrými sportovními výsledky.

Trasy všech disciplín se můžete podívat na přiložených obrázcích. Kategorie pro závod jsou pro první ročník stanoveny muži a ženy. Do budoucna je možné rozšíření o další kategorie.

Plavání: Start pláž - přeplavat rybník a zpět

Kolo: Start pláž - směr Suhrovice, cíl pláž ze směru RZ Zlaté údolí

Běh: Start pláž - směr chaty na druhé straně Drhlenského rybníka, cíl směr z RZ Zlaté údolí

 

Případě dotazů nebo přihlášení na Drhlenský triatlon se můžete obrátit na: Ladislav Bartoň, tel. 721806865 nebo na email: lada.kvch@seznam.cz.

 

Závěrem je také důležité poděkovat kempu Drhleny - Iveta Suchá, že nám poskytla prostory na uspořádání tohoto závodu.


Celkové výsledky:

Kategorie děti

Kategorie ženy

Kategorie muži

 

Tak skončil první ročník Drhlenského triatlonu a již v tuto dobu se pomalu připravuje další ročník, který bude určitě  v něčem zajímavější a atraktivnější. Informace se objeví během roku a o všem budete včas informováni.