Turnaj ve stolním tenise o Mistra Suhrovic a Drhlen 2016

 

III. ročníku o Mistra ve stolním tenise se mohou zúčastnit příznivci a  obyvatelé žijící v Suhrovicích, Drhlenách, anebo mají v těchto místních částech chatu, chalupu. Věk v tomto turnaji není důležitý a počet přihlášených účatníků v tomto ročníku bude pevně stanoven na 12. Celý turnaj se odehraje v hasičské zbrojnici v Suhrovicích. Bohužel máme k dispozici pouze jediný stůl, proto bude turnaj probíhat netradičním způsobem.

Systém je nastaven tak, že hráči se sami mezi sebou kontaktují a odehravají svoje zápasy kdy mají volno a chuť .Po odehrání zápasů se výsledky zapíší do tabulky umístěné v místnosti. V případě včasného odehrání všech zápasů, může po dohodě s hráči proběhnout druhé, odvetné kolo. Průběžné výsledky odehraných zápasů se jako v loňském roce budou umísťovat na webové stránky. Ukončení a vyhlášení výsledků proběhne po posledním odehraném víkendu na společném setkání hráčů.

Propozice turnaje

Pořadatel: SDH Suhrovice

Termín konání: 15.11.2016 - 31.1.2017

Místo: hasičská zbrojnice SDH Suhrovice

Startovné: 60Kč

Kontaktní osoba: Ladislav Bartoň tel. 721806865

Startovní číslo: dle přihlášení do turnaje

Systém turnaje: 2 vítězné sety, set do 21bodů, v případě rovnosti bodů 20:20 je potřeba výhrát o 2 body. Změna podání po 5 bodech a ve hře o dva body se podání mění po odehrání 1 bodu.

Bodování: za každý získaný set - 1bod, v případě rovnosti bodů se pořadí určuje podle dosaženého skóre

Seznam přihlášených účastníků do turnaje

1. Ladislav Bartoň

2. Bedřich Novák

3. Petr Halbich

4. Vlastislav Halbich

5. Václav Bajer

6. Josef Zima ml.

7. Jakub Salák

8. Miloš Kavalír ml.

9. Petr Kubíček

10. Roman Martinec

11. Jirka

12. Veronika

 

 

 

  Turnaj ve stolním tenise o Mistra Suhrovic a Drhlen 2015

II. ročníku o Mistra ve stolním tenise se mohou zúčastnit obyvatelé žijící v Suhrovicích, Drhlenách, anebo mají v těchto místních částech chatu, chalupu. Věk v tomto turnaji není důležitý a počet přihlášených účatníků v tomto ročníku bude pevně stanoven na 12. Celý turnaj se odehraje v hasičské zbrojnici v Suhrovicích. Bohužel máme k dispozici pouze jediný stůl, proto bude turnaj probíhat netradičním způsobem.

Bude vytvořen systém pevně stanovených časů, dnů (sobota, neděle) a hráčů, kteří odehrají svoje vzájemné zápasy. Po odehrání zápasů se výsledky zapíší do tabulky umístěné v místnosti. V případě včasného odehrání všech zápasů, může po dohodě s hráči proběhnout druhé, odvetné kolo. Průběžné výsledky odehraných zápasů se jako v loňském roce budou umísťovat na webové stránky. Ukončení a vyhlášení výsledků proběhne po posledním odehraném víkendu na společném setkání hráčů.

Propozice turnaje

Pořadatel: SDH Suhrovice

Termín konání: 17.10. - 13.12.2015

Místo: hasičská zbrojnice SDH Suhrovice

Startovné: 50Kč

Kontaktní osoba: Ladislav Bartoň tel. 721806865

Startovní číslo: dle přihlášení do turnaje

Systém turnaje: 2 vítězné sety, set do 21bodů, v případě rovnosti bodů 20:20 je potřeba výhrát o 2 body. Změna podání po 5 bodech a ve hře o dva body se podání mění po odehrání 1 bodu.

Ocenění: první tři poháry, poslední místo poukaz na odběr 1ks piva v hospodě U Kavalírů

Bodování: za každý získaný set - 1bod, v případě rovnosti bodů se pořadí určuje podle dosaženého skóre

Seznam přihlášených účastníků do turnaje

1. Ladislav Bartoň

2. Bedřich Novák

3. Petr Halbich

4. Vlastislav Halbich

5. Václav Bajer

6. Josef zima ml.

7. Miroslav Zita

8. Miloš Kavalír ml.

Dne 13.12.2015 byl ukončen 2. ročník našeho vesnického turnaje ve stolním tenisu. Z celkového počtu 28 zápasů se neodehrál jediný, ale toto neodehrané utkání nemělo vliv na konečnou tabulku respektive umístění hráčů. Jinak turnaj se odehrál bez problémů a ikdyž se v letošním ročníku pozměnil systém, tak během turnaje došlo k návratu k systému z loňského ročníku.

Výsledky turnaje v tomto ročníku jsou následující: 1. místo obhájil Petr Halbich, 2. místo obsadil Miroslav Zita ( jediný zástupce z Drhlen) a 3. místo získal Václav Bajer.

 

Konečná tabulka

1.Ročník turnaje ve stolním tenisu Suhrovice 2015

V sobotu dne 11.7. 2015 se uskutečnil turnaj jednotlivců ve stolním tenise. Turnaje se zúčastnilo 11 hráčů a začátek byl naplánován na 13:15hod. Byly připraveny 2 stoly, které se nacházely v prostorách hasičské zbrojnice Sboru dobrovolných hasičů SUHROVICE.

Celkem se odehrálo 55 utkání, systémem "každý s každým". Hrálo se na dva vítězné sety do 11bodů. V případě shodnosti bodů 10 se hrálo do doby, kdy hráč získal o 2 body více než protihráč.

Každému hráči byl předán diplom za celkové umístění a vítězům k diplomům byly předány poháry.

1.místo - Vladimír Brdlík (Malobratřice)

2. Václav Bajer (Kněžmost - Suhrovice)

3. Pavel Urban (Dolní Bousov - Drhleny)

Turnaj se vydařil a byl rychle odehrán a v příštím roce opět u dalšího ročníku Suhrovice 2016.

Turnaj ve stolním tenise o Mistra Suhrovic a Drhlen 2014

I. ročníku o Mistra ve stolním tenisu se mohou zúčastnit pouze obyvatelé žijící v Suhrovicích, Drhlenách anebo mají na území těchto osad chatu, chalupu. Věk v tomto turnaji není důležitý i počet přihlášení není omezen.

Celý turnaj se odehraje v hasičské zbrojnici v Suhrovicích, v hlavní místnosti, kde je připraven zcela nový stůl. Bohužel, máme k dispozici pouze jediný stůl, turnaj se bude odehrávat trochu netradičním způsobem. Účastníci turnaje si budou moci samy vybrat, kdy odehrají svoje zápasy i v jakémkoli počtu. Také si mohou vybrat svého soupeře či více soupeřů na zvolený dohodnutý termín. Zkrátka vše je postaveno na domluvě účastníků, jak a kdo bude mít čas a chuť zrovna odehrát svůj zápas.. Tabulka bude umístěna v místnosti a výsledky zápasů si doplní účastníci sami. Pro ty, kteří nemají k dispozici svoje pálky, jsou u stolu připraveny 2 na půjčení i s míčky.

Turnaj je proto plánován v takovém časovém období, aby se vše stihlo do veřejné schůze Suhrovic, Drhlen a Čížovek, kde budou vyhlášeny výsledky turnaje respektive předány ceny. Doufám, že díky tomuto nezvyklému systému nevzniknou problémy, které by mohli zapříčinit nedokončení turnaje.

V případě rychlého odehrání „prvního kola“ a bude-li dostatečný čas, je možné po dohodě všech účastníků začít hrát „ druhé kolo“ tzv. odvetu"

Propozice turnaje

 

1.     Pořadatel:  SDH Suhrovice

2.     Termín konání: 21.10.2014 – 6.12.2014

3.     Místo: Hasičská zbrojnice Suhrovice

4.     Startovné:  50Kč

5.     Kontaktní osoba: Ladislav Bartoň  tel:721806865

6.     Startovní číslo: podle přihlášení do turnaje viz. seznam účastníků

7.     Systém turnaje: 2 vítězné sety, set do 21bodů, případě rovnosti bodů, se hraje na 2 vítězné body,  např. 20:20.

         strany se mění po odehrání celého setu, změna podání po 5 míčcích

8.      Ocenění: cena pro první tři, poslední cena útěchy“1x pivo U Kavalírů“

9.     Bodování:  každý vítězný set – 1bod

                          v případě rovnosti bodů, bude rozhodovat vzájemný zápas

 

Seznam účastníků podle přihlášení do turnaje:

 

1.     Ladislav Bartoň        

2.     Josef Zima ml.                        

3.     Miloš Kavalír ml.                     

4.     Bedřich Novák                         

5.     Václav Bajer                            

6.     Petr Halbich                             

7.     Miroslav Zita                            

8.     Pavel Jareš                              

9.     Petr Rejman                             

10.  Milan Čepelka                        

11. Josef Šafránek                        

12.  Roman Martinec      

 

Dne 6.12. 2014 v 20hod byl oficiálně ukončen turnaj. Bylo odehráno 62 zápasů z 66 možných dle rozpisu zápasů. Výsledky zápasů byly v průběhu turnaje zveřejňovány prostřednictvím tabulky, která se umisťovala na webové stránky a registovaným hráčům byly rozesílány pravidelné zprávy o odehraných zápasech a jaká budoucí utkání se mají odehrát. V celkovém hodnocení nejvíce získal bodů respektive vítěz turnaje se stal Petr Halbich, který prošel turnajem bez prohry. Druhé místo obsadil Václav Bajer a bronz získal Miroslav Zita, ale jen díky horšímu vzájemnému zápasu s Václavem Bajerem. Slavnostní předání cen proběhlo na veřějné schůzi 7.12.2014 v Suhrovicích v hospodě U Kavalírů. Sportu Zdar!

 

Konečná tabulka